Konkurranser

 2022. Endelig NM igjen. Vi ble nr. 13 med 83 poeng i 3. divisjon. Vi framførte Suite Francaise av Darius Milhaud. Ingen korps rykka ned i år.

2021: Avlyst p,g,a, pandemien
2020: Avlyst p.g.a. pandemien

2019- Resultat NM janitsjar: Vi spilte i 3. divisjon og ble nummer 11 med 87 poeng og berga plassen i 3. divisjon. Se resultatene her.

Trøndersk mesterskap: Vi spillte i 1. divisjon og ble nr. 5.  Se resultatene her
2018 - Resultatet fra årets NM janitsjar ble 5. plass i 3. divisjon med 91 poeng. Det betyr to plasser opp fra i fjor og ett poeng mer. Med et stadig økende nivå på korpsene er vi absolutt godt fornøgd med å holde stand blandt de beste korpsene i Trøndelag. Stor takk til vår dirigent Jonathan Hamel som fikk mye skryt av dommerne for spennende, innsiktsfull, energisk og stilriktig fremførelse.
Vi spilte Ride av Samuel Hazo og siste del av Armenske danser av Alfred Reed
Hele resultatlista fra NM helga finnes her

2017- Resultatet fra årets NM janitsjar ble 7. plass i 3. divisjon med 90 poeng. Det betyr en plass ned fra i fjor og samme poengsum. Med et stadig økende nivå og flere deltagere, viser det at vi holder stillingen bra, men at håpet om å komme seg opp en divisjon fortsatt er et stykke unna. Stor takk til vår gjestedirigent Peter Hatfield, for tolmodighet og inspirasjon.
Vi spilte: Firestorm av Stephen Bulla
Hele resultatlista og bilder fra NM helga finnes her

2016 - RMF ble nr. 6 med 90 poeng i årets 3. divisjon på NM janitsjar. Vi fremførte October av Eric Withacre og Wild Nights av Frank Ticheli. Nivået i toppen er svært høyt, så drømmen om og spille seg opp var nok ikke helt realistisk slik vi er for øyeblikket. Stor takk til vår gjestedirigent Peter Hatfield for en inspirende periode. Vi er godt fornøgd med at vi holder stand blant korpsene i Trøndelag. Se oversikt her

2015- Vi stilte i 2. divisjon og fremførte vi Sidus av Thomas Doss og fikk mange til dels entusiastiske tilbakemeldinger fra publikum. På tross av dette og positive dommerkommentarer oppnådde vi bare 86,5 poeng og 13. plass . Fullstendig resultatliste fra NM finner du her. 

2014- Vi beholdt plassen vår i 2. divisjon NM janitsjar med god margin. Det ble 7. plass og 91 poeng.
Tatt i betraktning det stadig økende nivået på NM, må vi si oss godt fornøgd.
Gratulerer Byneset Musikkorps med dirigent for seier i 2. divisjon.
Alle resultater finner du her.
Våre NM-nummer var:
Songs of Sailor and Sea av Robert W. Smith
Give Us This Day, 2. sats av David Maslanka

2013- Etter kjempeinnsats fra dirigent Per Ståle Knardal og oss, oppnådde vi det til nå beste resultatet på NM janitsjar 4.plass i 2.divisjon. Vi spilte Arabesque av Samuel R. Hazo og Machu Picchu (City in the Sky - The Mystery of the Hidden Sun Temple) av Satoshi Yagisawa og fikk 93 poeng.

2012- Vi ble nr. 9 i 2. divisjon med 87 poeng. Det betyr at vi fortsatt holder oss i 2. divisjon med god margin. Plasseringsmessig var dette kanskje det beste vi har gjort i NM.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.